En blogg om inredning och skapande i olika uttryck. Att ge gamla och nya saker en ny plats eller en ny touch.

2014-03-16

Praktik

Nu är det bestämt att jag ska arbetsträna/praktisera i ett annat yrke i 3 månader för att testa om min värk kan bli bättre och om min tjänstgörings grad kan öka. 
Jag har arbetat som fritidspedagog/förskollärare i en himla massa år och är det jag kan och är bäst på. 

Efter att jag hade gått 2 år på folkhögskola, Bild och Form ville jag hitta ett arbete där jag kunde dra nytta av min kreativitet, det var då jag utbildade mig till fritidspedagog. Jag har verkligen haft nytta av min estetiska utbildning som förskollärare/fritidspedagog och att arbeta med barn är så himla roligt.

Jag har ju som ni säkert vet ett brinnande intresse för inredning, foto och att få skapa och göra om, så att få arbeta med inredning i någon form är det jag drömmer om att få göra. 

Det är när jag skapar, jag glömmer bort att jag har ont och det är glädjen i det som gör att kroppen mår bättre och man får mindre ont, så kanske det finns hopp för en sån som jag ;)

Allt blev bestämt i förra veckan och tanken är att jag åtminstone ska försöka hitta en praktikplats till den 19 mars, måste erkänna att jag känner mig stressad och förvirrad. Ska alltså vara tjänstledig från mitt nuvarande arbete för att prova något annat.
Har lagt ut lite förfrågningar och hoppas att någon nappar på att ta emot en kreativ pedagog med värk ;) 
 
 
Min nya kudde från pb home, passar utmärkt till lyktorna.
En liten ny vårplantering som nu står på köksbordet.


En kaffekopp kan bli fin att plantera något vårligt i.

5 kommentarer:

 1. Fining. Vill verkligen att du ska "hamna rätt" vem som än arbetar med/nära dig får väldigt mycket tillbaka, inte minst lust att skapa något fin fint i form av ngn inredningsdetalj!!! Nu blev meningen så där låååång! Kramiz ♡♥

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett stort lycka till. Håller tummarna för dig. De som anställer dig får en underbar kollega och vän. Stort lycka till puss ♥

  SvaraRadera
 3. Kram helena
  Skulle de med stå ;-)

  SvaraRadera
 4. Kommer säkert att bli hur bra som helst! Lycka till :)
  kram Maria

  SvaraRadera
 5. Tack kära Ni, gulliga ni är ♥

  SvaraRadera